left-leaf

light-leaf

Spis frokost i hyggelige omgivelser på Frederiksberg

Mangler du det perfekte sted til en hyggelig frokost med familien, vennerne eller kollegerne? Skal du besøge Frederiksberg Have og søger du et hyggeligt sted at spise frokost? M.G. Petersens familiehave har den helt rigtige kombination af behagelig, hyggelig atmosfære, lækker mad og unikke omgivelser.

I M.G. Petersens familiehave kan du sidde i den hyggelige gårdhave, hvor borde med rødternede duge, levende lys og den smukke have danner en perfekt ramme om din frokost. Spis alt godt fra det traditionelle køkken i Petersens familiehave.

Vores menukort indeholder lidt for en hver smag. Vi tilbyder alt lige fra smørrebrød, lækre frokostanretninger til en god bøf med tilbehør. Nyd for eksempel det store kolde frokostbord med sild, laks, fiskefilet, ribbensteg og meget, meget mere. Vi har også stegt flæsk ad libitum og lækkert smørrebrød. Til kaffen tilbyder vi blandt andet lækker lagkage og Frk. Petersens gammeldags æblekage.

Gennem årene har vi lavet flere moderniseringer og forbedringer i restauranten, men altid med respekt for den oprindelige stil. Både restaurant og have ligner sig selv, som det så ud i 1858. Hyggen og atmosfæren er stadig i højsædet, og musikken er levende og til at danse til.

Hold frokost-selskab på Frederiksberg​

Har du en begivenhed, der skal fejres eller markeres, har vi et rigtig hyggeligt selskabslokale med plads til 100 personer. Vi kan klare det meste, også hvis du har en konfirmation, et guldbryllup eller et andet særligt arrangement.

Ring til os og bestil bord til frokost. Vi hjælper også gerne med at planlægge dit selskab. Ring nu telefon: 36 16 11 33

​Få en dejlig frokost på Frederiksberg

MG Petersens Familiehave   |   Pile Allé 16, 2000 Frederiksberg   |   Telefon: 36 16 11 33   |   E-mail: mail@petersensfamiliehave.dk​

​​